Mogelijkheden:

Voor alle activiteiten geldt dat ze plaatsvinden in de periode van 1 oktober tot en met 31 maart.

Persoonlijke begeleiding: Wanneer je de voorkeur geeft aan persoonlijke begeleiding om op een veilig en verantwoorde manier kennis te maken met koud water dan kan daar in gezamenlijk overleg een afspraak voor gemaakt worden. De sessies duren ongeveer 1 uur. De sessies bestaan uit een intake en scan op eventuele gezondheidsrisico’s, een warming up om het lichaam voor te bereiden op het koude water, onder begeleiding het koude water betreden, omkleden en we eindigen met een warme drank om de innerlijke mens weer op te warmen. Klik hier om contact op te nemen.

(Sport-) teamactiviteit: Voor groepen van tussen 4-10 personen die kennis willen maken met koud water. Indien de groepen groter zijn dan in overleg bepalen wat de mogelijkheden zijn. Kosten en tijdsduur zijn afhankelijk van wat de wensen zijn en kunnen in overleg bepaald worden.

Voor alle activiteiten geldt dat er gestart wordt met een korte screening op gezondheidsrisico’s. Daarna volgt altijd een warming-up om het lichaam voor te bereiden op het koude water. De vormen van warming-up kan altijd in onderling overleg afgestemd worden.

Wekelijkse groepslessen: Op woensdagmorgen om 7:30 en-/of vrijdagmorgen 8:30 kun je deelnemen aan de gezamenlijke sessies. We vangen aan met een gezamenlijke warming-up om vervolgens samen te gaan zwemmen of dippen. De warming-up bestaat uit hardlopen en oefeningen om goed warm te worden. Een redelijke conditie is wenselijk. De gezamenlijke sessie duurt ongeveer 50 minuten. Om deel te kunnen nemen aan de gezamenlijke lessen is het vereist om eerst een persoonlijke les af te nemen. Zo kan ik meer uitleggen en aandacht schenken aan nieuwkomers.

Locatie: De activiteiten vinden plaats in Emmeloord bij de Wellerwaard. Frieseweg 2, 8305 Emmeloord. De Wellerwaard heeft 3 parkeerterreinen. We verzamelen op de parkeerplaats aan de zuidkant van de plas. Deze is gelegen aan de Castelijnsweg nabij het golfterrein. Probeer altijd 5 minuten voor aanvang les aanwezig te zijn. Wanneer er behoefte is om op een andere locatie af te spreken dan kan onderling bekeken worden wat de mogelijkheden zijn.